Top vakantie-tips!

TIP 1
Bereid uw kind van tevoren goed voor
op de les. Zorg dat ze weten dat ze bijvoorbeeld vijf dagen op skiles gaan, of dat het hele of halve dagen zijn en dat u als ouder daar niet bij bent. Laat hen ook weten dat het belangrijk is, dat ze goed leren skiën zodat u op de laatste dag samen erop uit kunt.
TIP 2
Wanneer de kinderen 's ochtends naar de skiles gebracht worden
, is het belangrijk dat u niet te lang blijft. Des te langer u blijft, des te moeilijker het is om weg te gaan.
TIP 3
Goede ski-uitrusting.
Laat u goed informeren bij de skiverhuur. Huur geen oude spullen. Goede ski´s van deze tijd bevorderen het leerproces.
TIP 4
Zorg dat de kinderen fit zijn voor de eerste dag skiles. Bent u de avond ervoor laat aangekomen begin dan ‘s middags of een dag later met skiles.
TIP 5
Huur of koop een helm.
Veiligheid staat voor alles! Het dragen van een helm is voor kinderen tot 14 jaar tijdens de skiles verplicht!

 

TIP 6
Wij raden aan dat kinderen 's middags met hun klasje lunchen
. Ten eerste is het lastig om een exacte tijd af te spreken waarop u uw kinderen in de middag treft. Ten tweede eten wij niet steeds in hetzelfde restaurant, omdat we door de hele Zillertal Arena skiën (met kinderen die rode en zwarte pisten kunnen skiën).
TIP 7
Om de gewenste les (groeps- of privéles) te garanderen, raden wij u aan online te boeken. Alleen dan kunnen wij de lessen garanderen. Voor meer informatie klik hier.
TIP 8
Laat u in het skischool bureau goed informeren
, zodat u de volgende dag niet voor verrassingen staat wat betreft; trefpunt, liftpas, groepsindeling, skiwedstrijd, prijsuitreiking, kinderdisco etc.
TIP 9
Boek voor kleine kindjes (2 en 3 jarigen) niet een hele dag skiles van 4 uur. Voor kinderen
Voor een 2-jarige kunt u een Minicarver eenheid (50 minuten) boeken (max. 2 kinderen per leraar), waarbij ze op plastic ski's staan. Voor kinderen van 3 jaar raden wij 2 uur skiles aan. Beide varianten zijn te boeken in combinatie met de kinderopvang. Minicarver kan alleen ter plaatse worden geboekt, afhankelijk van beschikbaarheid.
TIP 10
Let goed op de weersvoorspellingen.
Is het een zonnige dag dan is het uiterst  belangrijk dat de kinderen ingesmeerd zijn met zonnenbrand. Wordt het een hele koude dag bijv. -20 graden dan moeten de kinderen warm zijn aangekleed, sjaal, muts, waterdicht skipak, waterdichte handschoenen en thermo ondergoed.

 

Newsletter

Schrijf je nu in voor de Michi’s skischool nieuwsbrief en je mist geen nieuws

Registreer nu